Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επέστρεψε σπίτι του - Η πρώτη φωτογραφία μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επέστρεψε σπίτι του - Η πρώτη φωτογραφία μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά από ένα κρίσιμο και πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε την Τρίτη.

Ο γνωστός παρουσιαστής κατάφερε και βγήκε για μια ακόμα φορά νικητής, με τον γιατρό του να δηλώνει πως τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ότι περίμεναν.

Μάλιστα, ο Κωσταντίνος γύρισε σπίτι του και το ευτυχές αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να μην το μοιραστεί η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη, στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Εβελίνα δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθεται στον καναπέ του σπιτιού και κάνει το σήμα της νίκης.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά την επιστροφή του στο σπίτι

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα..... απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός - πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε σπίτι του

H ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη μετά το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On time και τη Σπυριδούλα Τριάντου, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη είχε πει σχετικά με το χειρουργείο:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος.

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Το χειρουργείο λοιπόν έγινε χθες με επιτυχία και η σύζυγός του, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, οι οποίοι με την σειρά τους, της έστειλαν τις ευχές τους και περαστικά.

«Τα κατάφερες αστέρι μου!!!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!!!!», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης κρίσιμο χειρουργείο τροχαίο