Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε την Ιωάννα Τούνη

«Λείπω 21 ώρες από τα Stories...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε την Ιωάννα Τούνη

Με δύο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την κράτησε μακριά από τα social media για κάποιες ώρες.

Η αγαπημένη influencer που πριν από μερικούς μήνες είχε μπει σε καραντίνα καθώς είχε συμπτώματα κορωνοϊού, αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες δεν αισθανόταν πολύ καλά και έτσι αποφάσισε να απέχει λίγο από τα social.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκτίμησή της, ήταν ματιασμένη ενώ είχε και τροφική δηλητηρίαση.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

«Λείπω 21 ώρες από τα Stories, οπότε αν αναρωτιέσαι αν ζω ή αν πέθανα… ζω. Η ιατρική γνωμάτευση που έβγαλα μόνη μου λέει ότι είχα φουλ κακό μάτι, μαζί με τροφική δηλητηρίαση. Ήμουν συνέχεια τουαλέτα, αλλά επανήλθα και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούν στα insta stories που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα»

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από instastories στα οποία αποκαλύπτει το άγριο μπούλινγκ που βίωνε κατά τα σχολικά της χρόνια.

Μπορεί να είναι μια πολύ δυναμική και ακομπλεξάριστη γυναίκα, που συνηθίζει να προκαλεί πανικό με τις φωτογραφίες της, όμως αυτό δεν παύει να αναιρεί το γεγονός πως έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και προβλήματα.

Ιωάννα Τούνη bullying

Μέσα από stories στον προσωπικό λογαριασμό της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως στο Δημοτικό είχε δεχθεί σκληρό εκφοβισμό από τους συμμαθητές της. Ανέφερε πως υπήρχαν πολλά άτομα που συνήθιζαν να της επιτίθονται για την εικόνα της.

Η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Έτρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα.

Η κούκλα Θεσσαλονικιά τόνισε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα πλέον της «φιλούν τα πόδια», ενθαρρύνοντας όλα τα παιδιά που βιώνουν μπούλινγκ, να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του παιδιού» για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.