Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

«Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Η Δανάη Μπάρκα και ο σύντροφός της επί 8 χρόνια, Πάνος Αδαμόπουλος πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown και τη δημοσιογράφο, Βένια Καραγιάννη, επιβεβαίωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση.

«Ισχύει. Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε», αποκάλυψε».

«Είναι δύσκολο όσο και το ρίσκο να την αφήσεις να σε φάει. Προσπαθώ να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα. Δεν λέω ότι έχω βάσανα επειδή χώρισα. Το motto του μήνα είναι «όλα για καλό», απάντησε στην ερώτηση αν ήταν δύσκολη μια τέτοια απόφαση έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Δανάης Μπάρκα μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Η παρουσιάστρια και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης ενώ στο παρελθόν είχαν κάνει ένα διάλλειμα, με την επανασύνδεση ωστόσο να έρχεται μετά από λίγο.

Μάλιστα, η Δανάη είχε δηλώσει: «Εγώ δεν ήθελα καθόλου να τον χωρίσω, έκλαιγα πάρα πολύ, δεν ήθελα να συμβεί. Τις πρώτες ημέρες έλεγα στους φίλους μου "Ακούστε, επειδή δεν μπορώ να το ξεπεράσω, θα κάνουμε σαν να μη συμβαίνει, θα κάνουμε σαν να υπάρχει κανονικά ο Πάνος στη ζωή μας, μέχρι να δούμε αν όλο αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε"»

Όπως φαίνεται όμως, η ευκαιρία που έδωσε το ζευγάρι στην σχέση του δεν απέδωσε και μάλλον ο χωρισμός είναι οριστικός.

Ωστόσο, η Δανάη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory όλο νόημα!

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση μετά τον χωρισμό