Εβελίνα Βαρσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Μόλις άνοιξε τα μάτια του μετά το χειρουργείο ανέβηκε στο δωμάτιο και με πήρε αγκαλιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εβελίνα Βαρσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε στην εκπομπή «Σου – Κου Family» και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, λίγα 24ωρα μετά το κρίσιμο χειρουργείο του.

Πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αναρρώνει στο σπίτι του και φαίνεται να αισθάνεται πολύ καλύτερα. Η σύζυγος του, Εβελίνα, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί βράχος στον Κωνσταντίνο, μοιράστηκε τα νεότερα με την υγεία του.

Εβελίνα Βαρσάμη δηλώσεις μετά το σοβαρό χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Βαρσάμη για τις εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Ο γιος μας, Αλέξανδρος, είναι η δύναμή μας. Δίνει δύναμη σε εμένα και τον πατέρα του. Για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία έχουν πάει πολύ καλά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει.

Ο Κωνσταντίνος έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και ευτυχώς πήγε πάρα πολύ καλά. Οι γιατροί έκαναν ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο να φανεί πολύ εύκολο. Ο Κωνσταντίνος είναι από χθες στο σπίτι, συνεχίζει την ανάρρωσή του στο σπίτι μας, δεν πονάει. Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο. Δεν φαίνεται τίποτα. Είναι όλα μέσα στα μαλλιά του.

Μόλις άνοιξε τα μάτια του μετά το χειρουργείο ανέβηκε στο δωμάτιο και με πήρε αγκαλιά. Ήταν λίγο ανήσυχος, αλλά τον ηρέμησα και μετά μου έδωσε ένα φιλάκι και κοιμήθηκε… Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο που θα γίνει στα μάτια του τον Ιούνιο. Δεν είναι τόσο σοβαρό, γιατί δεν είναι κεφάλι. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό.»

Ο γιατρός του αποκαλύπτει για το χειρουργείο του - «Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, ο γιατρός που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τα νεότερα με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε χθες σε ακόμη δύσκολο χειρουργείο, το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες, όμως κατάφερε να βγει νικητής.

Ο γιατρός του αναφέρθηκε μέσα σε όλα στις ελπίδες που γεννήθηκαν μετά το τέλος του χειρουργείου. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε.

Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες.

Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο. Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά» κατέληξε ο κ. Αλεξάνδρου.