Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους

Θα έχει τίτλο “Harry & Meghan: Escaping the Palace”

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους

Η τρίτη κατά σειρά ταινία για την ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να γίνει, με αφορμή την απόφασή τους να αφήσουν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να κάνουν μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταινία θα έχει τίτλο “Harry & Meghan: Escaping the Palace” και θα ερμηνεύσει τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν σε λίγο καιρό και πρόκειται να προβληθεί τον επόμενο χειμώνα, ολοκληρώνοντας την τριλογία που ξεκίνησε το 2018.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία είχε τίτλο “Harry & Meghan: A Royal Romance” και περιέγραφε την ερωτική ιστορία του ζευγαριού ενώ η δεύτερη ονομάστηκε “Harry & Meghan: Becoming Royal” και περιέγραφε τις δυσκολίες που βίωσε το πριγκιπικό ζεύγος κατά το πρώτο διάσημα του γάμου του.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το καστ της ταινίας.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι πήρα την μεγάλη απόφαση να μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο παλάτι και να αποκαλύψουν τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στην οριστική αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια και από τους τίτλους τους.

Το ζευγάρι μίλησε για τον ρατσισμό που δέχθηκε για το παιδί, πριν προλάβει ακόμα να γεννηθεί ενώ από τη μεριά της, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως κατά την εγκυμοσύνη της, είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Λίγες ώρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη λοιπόν, η αγαπημένη οικογένεια συγκεντρώθηκε στον κήπο του σπιτιού και έβγαλε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία οι δύο γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό Άρτσι ενώ φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, στη συνέντευξη, η Όπρα ρώτησε τη Μέγκαν για το φύλλο του μωρού και εκείνη της ζήτησε να περιμένουν τον Χάρι για να το ανακοινώσει. Όταν μπήκε στο πλάνο και ο πρώην Δούκας του Σάσεξ, αποκάλυψε πως περιμένουν κοριτσάκι και πως δεν έχουν σκοπό να κάνουν άλλο παιδί.

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι Άρτσι