Big Brother: Δήλωσε ξανά συμμετοχή ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Στον πρώτο κύκλο τον είχαν αποβάλει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Δήλωσε ξανά συμμετοχή ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Δήλωση συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του Big Brother συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον πρώτο, λόγω μιας φράσης που είχε ειπωθεί για τις γυναίκες και είχε ξεσπάσει σάλο.

Ο κρητικός λοιπόν που είπε πως το σχόλιο δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε πει, φαίνεται πως δεν τα παρατάει και αποφάσισε μπει ξανά στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την φόρμα που συμπλήρωσε.

Big Brother Δημήτρης Αλεξανδρίδης

Χριστίνα Ορφανίδου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Αλεξανδρίδη - «Στο Big Brother ήταν κύριος»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Ορφανίδου έκανε μία ανάρτηση μέσα από την οποία αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της για το περιστατικό που συνέβη μέσα στο Big Brother για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο Κρητικός παίκτης στο παιχνίδι ήταν και ένα πολύ προσβλητικό σχόλιο για την Χριστίνα. Από την ημέρα που αποχώρησε από το σπίτι, κανένας παίκτης δεν μίλησε ποτέ ξανά για εκείνον, σαν να μην υπήρξε ποτέ, κάτι που σχολίασε βέβαια και ο ίδιος με μία ανάρτησή του.

Η Χριστίνα έκανε ένα Q&A και δε δίστασε να απαντήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Πώς αντέδρασες όταν άκουσες τι λόγια έλεγε για σένα ο Αντώνης;», τη ρώτησε κάποιος και η Χριστίνα Ορφανίδου απάντησε: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… Οι περισσότεροι άντρες μεταξύ τους έτσι μιλάνε για τις γυναίκες!

Ούτε τους καταδικάζω ούτε τους επευφημώ… Το ίδιο έκανα και με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και τα λόγια του! Στο παιχνίδι μπροστά μου ήταν κύριος όπως και στις υπόλοιπες κοπέλες. Οπότε δεν έχω να κρατήσω καμία κακία ούτε να το τραβήξω το θέμα χωρίς λόγο!», απάντησε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

Χριστίνα Ορφανίδου Αντώνης Αλεξανδρίδης