Νικολέττα Τσομπανίδου: Αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Ακομπλεξάριστη η σύντροφος του Παναγιώτη Βασικάκου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέττα Τσομπανίδου: Αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε η Νικολέττα Τσομπανίδου, με την ίδια να μοιράζεται με τους χιλιάδες followers της έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η κοκκινομάλλα σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της στην όμορφη Θεσσαλονίκη ενώ πριν λίγο καιρό αποκάλυψε μάλιστα ότι νόσησε από κορωνοϊό.

Αυτήν την φορά, η Νικολέττα θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πλαστική στα χείλη της, με την ίδια να δημοσιεύει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και να λέει χαρακτηριστικά: «Διάβασα ότι έχω κάνει αισθητική επέμβαση στα χείλη μου, αλλά έχω να σας πω ότι ήταν μόνο φίλτρο».

Η ατάκα της Καραβάτου που πυροδότησε τις φήμες για τον χωρισμό Νικολέττας - Βασιλάκου

Το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα, μέσα από το οποίο αναρωτήθηκε, αν έχει έρθει ο οριστικός χωρισμός στη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπανίδου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διάβασε μία συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής του Battle of the Couples και παρατήρησε ότι μέσα σε έξι σελίδες δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά στην σύντροφό του.

Η ομάδα της εκπομπής συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα και παρατήρησε πως ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες, οι δυο τους δεν κάνουν καμία αναφορά στη σχέση τους, πλέον, στα social media.

Βασιλάκος Νικολέττα χωρισμός

«Δεν ξέρω πόσες λέξεις είναι η συνέντευξη. Αν είναι 600 λέξεις. Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για τη Νικολέτα. Που είναι το κορίτσι ρε παιδιά; Γιατί;».