Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ποιος χωρισμός; Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από Παναγιώτη Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου

Λιώσαμε, λιώσαμε...

Ποιος χωρισμός; Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από Παναγιώτη Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου
News 03.02.2021 07:19
Από Youweekly Team

Κόντρα σε όλους όσοι υποστήριζαν πως ο έρωτάς τους θα είχε ημερομηνία λήξης και πως μετά το τέλος του Bachelor θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους, με όσο πιο σιωπηλό τρόπο γίνεται, εκείνοι βρίσκονται στα καλύτερά τους. Έναν μήνα μετά το τέλος του reality που τους έφερε κοντά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια της καρδιάς του, Νικολέττα Τσομπανίδου, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να κάνουν μερικές αγορές μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η τρυφερότητα που έδειχναν ο ένας στον άλλον και φαίνεται στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU, καθώς ο Παναγιώτης δεν αφήνει τη Νικολέττα από τα μάτια του, ενώ, ως σωστός gentleman, την έσφιγγε στην αγκαλιά του για να την προστατέψει από το χειμωνιάτικο κρύο. Αυτές τις μέρες αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τον κοινό χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους, με την επίσκεψη της Νικολέττας στην Αθήνα, η οποία και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το νέο τηλεοπτικό βήμα του αγαπημένου της στον Alpha, στο Battle of the Couples...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπάνίδου

Τσομπανίδου Βασιλάκος The bachelor περιοδικό You

Παναγιώτης Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου

Περισσότερες θα βρείτε στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Από εργένης, στο πλευρό όλων των ζευγαριών!

Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει ένα νέο ξεκίνημα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε έναν πρωτόγνωρο, για εκείνον, ρόλο. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ανακοινώθηκε πως θα είναι ο παρουσιαστής στο νέο reality show που έρχεται στον Alpha, στο Battle of the Couples, όπου θα πρωταγωνιστούν 12 ερωτευμένα ζευγάρια. Στο πλευρό τους, ως couple coach, θα βρεθεί η Σάσα Σταμάτη. Δείτε εδώ και την πρώτη του ανάρτηση από την έναρξη των γυρισμάτων!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάσα Σταμάτη - Battle of Couples: «Για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το έμαθα την ώρα που υπέγραφα»

Δεν ξεκολλάει η Νικόλ από την αγκαλιά του Βασιλάκου - Το τρυφερό στιγμιότυπο

Share