Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα»

«Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα»

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα»
News 05.04.2021 13:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Σουκ-Κου Family και τα νούμερα τηλεθέασης της, αλλά και για τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ καλά στον ΣΚΑΙ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους, δεν τα βάζω όλα σε ένα σακί. Είμαι πολύ καλά με την εκπομπή, δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζομαι.

Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού που είναι χρόνια εκεί και είναι στρωμένη εκπομπή. Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, ούτε τα πολύ καλά ακούω, ούτε τα πολύ κακά», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η εξομολόγηση της Αντελίνας για τον Χάρη Βαρθακούρη

Επίσης, πρόσθεσε: «Ο Χάρης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Ο Χάρης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Οπωσδήποτε διαφωνώ με τον Χάρη σε αρκετά πράγματα κι εκείνος μαζί μου. Το κανάλι είναι πάνω απ’ όλα και θα ανακοινώσει για το μέλλον της εκπομπής.

Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα. Θέλει να δεθεί η εκπομπή και να γίνει μια συνήθεια στον κόσμο. Εγώ θα ήθελα να δω τον άνδρα μου καλά και ευτυχισμένο και είναι έτσι μαζί με το κορίτσι του».

«Δεν ισχύει ότι θα κοπεί το Σου-Κου Family»

Η εκπομπή του αγαπημένου ζευγαριού ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο η αλήθεια είναι ότι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στη μεσημεριανή ζώνη στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο και οι δύο είναι ικανοποιημένοι και ξεκάθαροι πως η εκπομπή θα συνεχιστεί.

«Ο πατέρας μου βλέπει την εκπομπή και το καταλαβαίνω γιατί συνήθως τα σχόλια του είναι τραγουδιστικά. Η Αντελίνα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια που είμαστε μαζί τηλεοπτικά. Δεν κοιτάζω τα νούμερα. Επηρεάζουν πάρα πολύ την ζωή μας, σήμερα με ξύπνησε για να μου πει ότι τα νούμερα μας ήταν καλά χθες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Με την Αντελίνα Βαρθακούρη, να συμπληρώνει:

«Εννοείται κοιτάζω τα νούμερα κάθε πρωί, στην αρχή ξέραμε κάποιες δυσκολίες για τα χαμηλά νούμερα. Απέναντι είναι η Ναταλία και είναι χρόνια με μία πολύ δυνατή ομάδα. Εγώ τώρα που είμαι με τον Χάρη και αυτή την ομάδα είμαι πολύ χαρούμενη. Με ενοχλεί γιατί ρωτάνε και στελέχη του ΣΚΑΙ. Είμαστε πολύ καλά με το Σου- Κου family και δεν ισχύει ότι θα κοπεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σου-Kου Family: Μονοψήφια στον ΣΚΑΙ για το ζευγάρι Βαρθακούρη

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και internet η οικογένεια

Share