Χάρης Σώζος: «Αν δεν υπήρχε το ατύχημα μπορεί να πήγαινε παραπάνω ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες»

«Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Σώζος: «Αν δεν υπήρχε το ατύχημα μπορεί να πήγαινε παραπάνω ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης Σώζος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε καθώς και στη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα είχε παραταθεί αν δεν υπήρχε το τροχαίο.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τα πράγματα με το ατύχημά του θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν τελικά ο χαρακτήρας του θα βρει δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δηλώσεις του Χάρη Σώζου για τις Άγριες Μέλισσες

«Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το ατύχημα, μπορεί να πήγαιναν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συγγραφέων.

Είχα ένα τροχαίο, ευτυχώς είμαι αρκετά καλά τώρα, είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα ευχόμουν να πάθω σε ένα ατύχημα, να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 5 Απριλίου

Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας.

Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι γνωρίζει το τραγικό τέλος του Βόσκαρη.