Τζώνη Καλημέρης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζώνη Καλημέρης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία

Πριν από μερικές μέρες, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε με μία ανάρτησή της πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα. Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με τον Τζώνη Καλημέρη και αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση.

Το Σάββατο, η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινημένη αποκάλυψε πως θα γίνει νονά για το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει η Χριστίνα Κοντοβά και σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως ο Τζώνη Καλημέρης είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της συντρόφου του και δηλώνει ενθουσιασμένος με το κοριτσάκι.

Τι είπε ο Τζώνη Καλημέρης για την υιοθεσία της Χριστίνας Κοντοβά

«Εγώ μίλησα με τον Τζώνη. Μου είπε πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί περίπου τον Νοέμβριο. Άρα θα περάσουν και το καλοκαίρι εκεί. Αυτός πηγαινοέρχεται, η Χριστίνα μένει εκεί. Και τον Νοέμβριο μάλλον θα έρθουν στην Ελλάδα. Και μου είπε πως είναι έρωτας το κοριτσάκι. Απίστευτα όμορφο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι»

Για την κίνηση της Χριστίνας Κοντοβά να υιοθετήσει παιδάκι από την Ουγκάντα, μίλησε ο πατήρ Αντώνιος Μουτιάμπα που βρίσκεται από την πρώτη ημέρα στο πλευρό της και την στηρίζει.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live έκανε αποκαλύψεις για την απόφαση της να υιοθετήσει την μικρή Ada, δηλώνοντας πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

«Εμένα με αγκάλιασε η Ελλάδα, κάθε παιδί που περνάει στην αγκαλιά ενός Έλληνα είναι ένα θαύμα. Ελπίζω αυτό το παιδί θα μεγαλώσει όπως εγώ στα Χανιά, που έμαθα να αγαπάω τον συνάνθρωπό μου. Δυστυχώς η διαδικασία είναι μεγάλη, όπου υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχουν και εμπόδια.

Η κ. Κοντοβά με γνώρισε και ήρθε να με βοηθήσει. Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι, αλλά μας βοήθησε με το ίδρυμά μας. Θα κάνει το πιο δυνατό να μας βοηθήσει. Έχει μια καρδιά που θέλει να βοηθάει τον συνάνθρωπό της. Δεν είναι ακόμα βαφτισμένο. Είχε βαφτίσει ένα άλλο παιδί που είναι στο ίδρυμα μας» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, ο πατήρ Αντώνιος, για την Χριστίνα Κοντοβά και το παιδάκι.