Δεν χώρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη σύντροφό του

Το Πρωινό αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν χώρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη σύντροφό του

Μερικές δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο αφιέρωμά του στο Mega φούντωσαν τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, ωστόσο το πρωί τη Τρίτης, το Πρωινό αποκατέστησε την αλήθεια και εξήγησε πως το ζευγάρι είναι μαζί.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισανού επικοινώνησε με άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού και της αποκάλυψε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι σε σχέση με την σύντροφό του και δεν ισχύει πως έχει χωρίσει.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος του Πρωινού αποκάλυψε πως υπήρξε ένας χωρισμός για το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αλλά πλέον είναι ξανά μαζί και μάλιστα κάνουν και κοινές εμφανίσεις στα νότια προάστια.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ένταση στο πλατό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Αυτό είναι πάρα πολύ προσωποκεντρικό»

Εντάσεις και διαφωνίες έκαναν την εμφάνιση τους το πρωί της Παρασκευής στο πλατό των Κου Κου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σπέρνει.. το χάος.

Ο σπουδαίος και δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζει μια εκπομπή ντοκιμαντέρ και έτσι η πρωινή εκπομπή παρουσίασε όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Κου Κου ενταση στο πλατό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως παρουσιαστής για το ντοκιμαντέρ της ζωής του. Έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, εδώ και ένα μήνα. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν μας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι΄αυτόν και κινηματογραφεί ήδη, προσωπικές του στιγμές. Θα υπάρχουν μέσα και Live αποσπάσματα από τις συναυλίες του».

Η υπόλοιπη ομάδα όμως διαφώνησε και δήλωσε: «Χίλια συγνώμη και με μεγάλη εκτίμηση και αγάπη... Δεν είναι μικρός και νεαρός ακόμα για να δούμε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του; Αυτό είναι πάρα πολύ προσωποκεντρικό».

Εκείνη την στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου -που έστειλε on air τις ευχές της στην μητέρα της- χρειάστηκε να παρέμβει στην συζήτηση και τόνισε: «Ρε παιδιά, αλλάζουνε οι εποχές, για όνομα του Θεού, για όνομα του Θεού».