Σάκης Τανιμανίδης: Συγκρίνει την κοιλιά του με της Χριστίνας Μπόμπα λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων

«Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Συγκρίνει την κοιλιά του με της Χριστίνας Μπόμπα λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η αγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα Μπόμπα. Το ζευγάρι, λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων ανέβασε στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας.

Ο παρουσιαστής έχει δηλώσει πως και μόνο που κοιτάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της Χριστίνας Μπόμπα «τρελαίνεται» και έτσι θέλησε να μοιραστεί την χαρά του και με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ο ένας έχει βάλει την κοιλιά του πάνω στον άλλο και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ακολουθεί πάντα ένα fit lifestyle, γράφει: «Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα...με τα 1000».

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα

«Είδα πρώτη φορά τον Σάκη να "λυγίζει" όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος»

Το βράδυ της Τετάρτης, η αγαπημένη Χριστίνα Μπόμπα θα βρεθεί στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων θα μιλήσει για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την πρώτη αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη όταν έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς.

Η εκπομπή Happy Day έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα, στο οποίο αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις προσπάθειές της να μείνει έγκυος αλλά και στην απεριόριστη χαρά που αισθάνθηκε εκείνη και ο σύζυγός της όταν έμαθαν τα ευχάριστα νέα από τον γιατρό.

H ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στο Instagram και μοιράζεται κάθε βήμα της εγκυμοσύνης της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο.

Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχειλίζει από παντού», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.