Μαρία Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Σκέφτομαι πολύ το επόμενο μου βήμα, είναι κομβικό το σημείο αυτό»

Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Σκέφτομαι πολύ το επόμενο μου βήμα, είναι κομβικό το σημείο αυτό»

Το βράδυ της Τρίτης, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοτπικό της μέλλον.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναπόλησε μαζί με τον Γρηγόρη τις στιγμές που έκαναν μαζί εκπομπή και με τον Δημήτρη Σταρόβα ενώ λίγο αργότερα έπαιξαν και ένα μουσικό παιχνίδι, όπου βγήκε και νικήτρια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου

«Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου» ενώ για το YFSF είπε:

«Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι αυτό». Για το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

«Είμαι ευκολόπιστη. Έχω πονηρευτεί, αν δεν το είχα κάνει θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Έχω πάρει μαθήματα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω πράξη. Σκέφτομαι κάποιες φορές όλα αυτά που έχουν γίνει, βλέπω τις Κυριακές το YFSF και κλαίω, συγκινούμαι. Αυτό το σόου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεοπτικής μου πορείας. Τώρα που είμαι σε αυτό το κομβικό σημείο προσπαθώ να τα δω πιο ώριμα και προσγειωμένα τα πράγματα, και να μην πετάω στα σύννεφα. Θέλω να είμαι κάπου που με αγαπούν και με φροντίζουν. Είναι θέμα ασφάλειας».

Εξελίξεις με την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing

Εξελίξεις φαίνονται να έχουν σημειωθεί αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου αλλά και της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και το Still Standing.

Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά κάθε απόγευμα συντροφιά μέσα από το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 αλλά και κάθε Κυριακή βράδυ μέσα από το YFSF.

Η εβδομάδα αυτή ωστόσο ήταν αρκετά κρίσιμη για τους ιθύνοντες του σταθμού καθώς χρειάστηκε να αλλάξουν το απογευματινό πρόγραμμα, με αφορμή την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και του 5Χ5.

Αναφορικά τώρα με το μέλλον του Still Standing, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στον αέρα των Κου Κου όλα τα νεότερα.

«Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου λήγει τον Ιούνιο, ενώ πρόκειται να ανανεωθεί μετά το Πάσχα. Άρα, η Μαρία και ο ANT1, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνουν μαζί. Το Still Standing είναι το πρόγραμμα που μετακινήθηκε σε ώρα και πράγματι το πλήρωσε (σε ποσοστά τηλεθέασης).

Από χθες που ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής, το Still Standing επιστρέφει στις 16:45. Δίνουν έτσι μια τελευταία ευκαιρία στο Still Standing το οποίο είναι τελικά πολύ σκληρό για να πεθάνει. Οπότε... θα δουν, αν κερδίσει νούμερα σε αυτή την ώρα, γιατί να ψάχνουν πάλι ανάμεσα σε καμιά δεκαριά νέα projects;».