Καλό Μεσημεράκι: Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας

Μεγάλη ανησυχία για διασπορά του ιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει χτυπήσει για καλά την καθημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» με τα κρούσματα να αυξάνονται ολοένα και περισσότερα.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε χθες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έχουν βρεθεί αρκετά κρούσματα στην εκπομπή για αυτό και βρίσκεται εκτός αέρα αυτές τις μέρες.

Για αυτό και όλη η ομάδα της εκπομπής βρίσκεται σε καραντίνα και υποβάλλονται συνεχώς σε τεστ. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Happy Day” πως το Καλό Μεσημέρακι αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας καθώς έχουν βρεθεί τρία κρούσματα και φοβούνται για μεγάλη διασπορά.

 Καλό Μεσημεράκι εκτός αέρα λόγω κρουσμάτων

Οι αποκάλυψεις το Καλό Μεσημεράκι και τα κρούσματα κορωνοϊού

«Ήταν να επιστρέψει την Δευτέρα, βρέθηκε ένα κρούσμα και είχαν βρεθεί άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη στα rapid test που γίνονται πριν την έναρξη της εκπομπής.

Την Κυριακή βρέθηκε και νέο κρούσμα κορωνοϊού σε άνθρωπο – συνεργάτη που εμφανίζεται και πιο μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει μια μεγάλη διασπορά σε όλη την εκπομπή. Την Δευτέρα έγιναν προσπάθειες να βγουν στον αέρα. Ζήτησαν συνεργάτες από έξω να έρθουν ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν επειδή είναι μεγάλη διασπορά και φοβήθηκαν να βάλουν κι άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες. Έτσι αποφάσισαν σε συνεργασία με την παραγωγή, τον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά να μην βγει τελικά η εκπομπή. Τρία κρούσματα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε».

Εκτός αέρα λόγω κρουσμάτων ήταν και η εκπομπή Love It

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 1/4 μέσα στα τόσα τεστ που γίνονται καθημερινά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τα μέτρα που έχει επιβάλλει η χώρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ένα από αυτά βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να απομονωθούν αρκετές εκπομπές που μοιράζονταν τον ίδιο χώρο.

Την είδηση έκανε γνωστή η Ιωάννα Μαλέσκου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενώ στην συνέχεια και ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την δική του ανακοίνωση.

Όπως φαίνεται, τηρώντας τις διαδικασίες οι εκπομπές αυτές θα απέχουν και σήμερα από τους δέκτες μας και θα επιστρέψουν δυναμικά την Δευτέρα 5/4 εκτός απροόπτου.