Τέτα Καμπουρέλη: Στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

Η υπόθεση του συζύγου της αλλά και του Νίκου Κοκλώνη δεν φαίνεται να την απομακρύνουν από τις συνήθειες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέτα Καμπουρέλη: Στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

Στο σκοπευτήριο εντοπίστηκε η Τέτα Καμπουρέλη μερικές εβδομάδες μετά την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, με τον 58χρονο σύζυγο της να έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Η γνωστή αισθητικός παρά τις όλες κρίσιμες εξελίξεις, ιδίως με αυτές που αφορά την μήνυση στον Νίκο Κοκλώνη, συνεχίζει την καθημερινότητα της. Πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της και μένει πιστή στις συνήθειες της, προκειμένου να μείνει δυνατή για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Ο φακός της OnTime την απαθανάτισε στην προπόνησή της στο σκοπευτήριο, μια συνήθεια την οποία απέκτησε πριν από μερικά χρόνια και φαίνεται να αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινότητας της.

Τέτα Καμπουρέλη στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις

Τέτα Καμπουρέλη στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει»

Σάλος είχε επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες μετά την είδηση πως η Τέτα Καμπουρέλη ζήτησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Νίκο Κοκλώνη. Μάλιστα, φαίνεται πως εκβίασε τον εκδότη, για να της δώσει 50.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιευτεί μια φωτογραφία της στο περιοδικό του.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης μετά από τα εκβιαστικά μηνύματα που έλαβε ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της, όπως και έγινε.

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε να μην της κάνει μήνυση, παρά μόνο αν χρειαστεί.

«Θα σου πω ότι δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά, ενοχλήθηκα επειδή είχε επικοινωνία με άλλα δύο μέλη της εταιρείας και ήθελα να τους προστατεύσω όσο είναι δυνατόν. Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει να αμυνθώ, μόνο τότε.

Παιδιά είχε δώσει συνέντευξη κάναμε αστυνομικό ρεπορτάζ, πάρα πολύ καλό με τους συνηγόρους και δεν απάντησε κανείς. Παρόλα αυτά βγήκε την ημέρα αφού εκδόθηκε το περιοδικό και μου ζήτησε τα 50.000 ευρώ… Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας της, τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι με κανέναν δεν θα ήθελα να έχω κόντρα, η λογική η δική μου ήταν να την πάρω τηλέφωνο, όπως θα έκανα στον οποιονδήποτε παρόλα αυτά είχε προλάβει και είχε στείλει ήδη περίεργα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.