Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»

«Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό με τις αποκαλύψεις έστω και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην μυθοπλασία και τις ελληνικές σειρές που έχει συμμετάσχει, κάνοντας λόγο την ίδια στιγμή και για τον ξένο ανταγωνισμό.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

«Γενικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος και βλέπω πάντα το ποτήρι μισοάδειο. Θα συμμετάσχω στη νέα σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ “Καρτ ποστάλ”. Ο ανταγωνισμός από τις ξένες πλατφόρμες είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται πλέον καλύτερες δουλειές στην τηλεόραση. Υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα στην τηλεόραση, η μυθοπλασία και τα ριάλιτι. Ο “Σιωπηλός δρόμος” είναι μια πρωτότυπη ιδέα και γενικά έχω χαρεί που γίνονται καινούργια πράγματα. Δεν φανταζόμασταν ότι θα γίνει το ριμέικ του Καφέ της Χαράς. Ο ρόλος του Φατσέα με σημάδεψε χωρίς όμως να με εγκλωβίσει επαγγελματικά»

Ενώ για τις καταγγελίες ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό με τις αποκαλύψεις έστω και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας.

Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο σε σχέση με τα περιστατικά κακοποίησης. Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο όπως το θέατρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται. Ο γιος μου έχει κλίση προς τις θετικές επιστήμες και χαίρομαι που κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου».

«Είχαμε τους ''γιατί τώρα;'' και τώρα έχουμε τους ''δεν το προκάλεσα''»

Τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με μια ανάρτηση του, ο ηθοποιός μάλιστα μη μπορώντας να κρύψει τα νεύρα του.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε όσους δεν έτυχε να βιώσουν ένα άσχημο περιστατικό στο χώρο τους λέγοντας «δεν το προκάλεσα».

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Είχαμε τους «γιατί τώρα;» και τώρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε». Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει για τον ρόλο του ''Φατσέα''».

σκιαδαρέσης εκνευρισμός καταγγελίες

Μάλιστα την ίδια άποψη είχε και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος φανερά νευριασμένος με όσους παίρνουν θέση λέγοντας πως δεν του έτυχε κάτι αντίστοιχο έκανε την εξής ανάρτηση.

“Αμάν πια με τους/τις «εμένα δεν μου συνέβη». Nobody gives a sh@t about you ladies & gents!”.

κοκκινόπουλος ανάρτηση για καταγγελίες