Όλγα Φαρμάκη: «Όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου έκλαιγα, άρχισα να τη φιλάω παντού»

«Είναι συγκινητικές στιγμές αυτές που περνάμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλγα Φαρμάκη: «Όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου έκλαιγα, άρχισα να τη φιλάω παντού»

Το πρωί της Τετάρτης, η Όλγα Φαρμάκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψε τις πρώτες μέρες που περνάει στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όταν την πήρε πρώτη φορά αγκαλιά έβαλε τα κλάματα.

Η Όλγα Φαρμάκη βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της αφού πέρα από τον ερχομό της κόρης της, υπέγραψε και σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της.

Οι δηλώσεις της Όλγας Φαρμάκη για την κόρη της

«Όταν την πήρα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, όχι μόνο έκλαιγα, όχι συγκινήθηκα, άρχισα να την φιλάω παντού. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και να πω την αλήθεια, ενώ βοήθεια θα ήθελα να είχαμε και είχαμε, λόγω covid δεν γινόταν να έχουμε καμία βοήθεια στο σπίτι.

Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές αυτές που περάσαμε και περνάμε με τον Σταύρο, το ζούμε και θα το ζήσουμε. Είναι ευλογία. Η αλήθεια είναι πως έχω ξαγρυπνήσει πολύ περισσότερο από τον Σταύρο. Είναι εκεί δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη.

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο

Πριν λίγες μέρες ήρθε στη ζωή της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου το πρώτο τους παιδάκι. Η Όλγα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η σχεδιάστρια και Fashion Blogger δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

“Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι! Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας! Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια! 27/1/21”, έγραψε η Όλγα Φαρμάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ παλιότερα είχει δείξει τον έρωτά της στο instagram.

όλγα φαρμάκη