Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο

«Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο

Στο Happy Day η Νικολέττα Τσομπανίδου, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, έπειτα από περίπου 4 μήνες που έγινε ο τελικός του Bachelor και την επέλεξε ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είχε χαρούμενο τέλος, καθώς τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την νεαρή Θεσσαλονικιά να ανακοινώνει πως είναι πλέον και οι δυο ελεύθεροι.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της στην εκπομπή, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει ένα καινούργιο βήμα για εμένα. Σας έχω πει ότι ετοιμάζω ένα καινούργιο project. Όλο αυτό προήλθε από την αγάπη τη δική σας και την στήριξη της δική σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Επίσης μίλησα για το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον μαζί με τον Παναγιώτη. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα. Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τέλος πάντων έχω μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και σχεδιάζω πολλά πράγματα», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Η ατάκα της Καραβάτου που είχε πυροδοτήσει τις φήμες για τον χωρισμό Νικολέττας - Βασιλάκου

Το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα, μέσα από το οποίο αναρωτήθηκε, αν έχει έρθει ο οριστικός χωρισμός στη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπανίδου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διάβασε μία συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής του Battle of the Couples και παρατήρησε ότι μέσα σε έξι σελίδες δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά στην σύντροφό του.

Η ομάδα της εκπομπής συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα και παρατήρησε πως ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες, οι δυο τους δεν κάνουν καμία αναφορά στη σχέση τους, πλέον, στα social media.

Βασιλάκος Νικολέττα χωρισμός

«Δεν ξέρω πόσες λέξεις είναι η συνέντευξη. Αν είναι 600 λέξεις. Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για τη Νικολέτα. Που είναι το κορίτσι ρε παιδιά; Γιατί;».