Σάντρα Βουτσά: «Η δεύτερη σύζυγός του κράτησε όλους τους συλλεκτικούς πίνακες του πατέρα μου»

«Δεν υπήρχε περίπτωση ,αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάντρα Βουτσά: «Η δεύτερη σύζυγός του κράτησε όλους τους συλλεκτικούς πίνακες του πατέρα μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιουσία του πατέρα της, Κώστα, αποκαλύπτοντας πως η δεύτερη σύζυγός του έχει κρατήσει όλους τους συλλεκτικούς του πίνακες.

Η Σάντρα Βουτσά, φανερά ενοχλημένη με το συγκεκριμένο ζήτημα, την χαρακτήρισε «θρασύδειλη» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ μίλησε και για την απεριόριστη αγάπη που είχε η Αλίκη Κατσαβού για τον πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για τον Κώστα Βουτσά

«Ενώ είχε πάρει τους πίνακες για να τους φυλάξει και να τους δώσει στη συνέχεια στα παιδιά του, τώρα δεν τους δίνει. Λέει ότι είναι δικοί της. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους», είπε αρχικά η κόρη του ηθοποιού.

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος εξέφραζε διαρκώς την επιθυμία του να αφήσει στα παιδιά του τη μεγάλη συλλογή αξίας.

«Δεν υπήρχε περίπτωση ,αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.

«Ο μπαμπάς μου ήταν σπουδαίος»

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την αυριανή μέρα, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» ο ηθοποιός.

Η ίδια πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή της ζωή, όπως τότε που πήγε στο Ζάππειο με τον γιο της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά παλιές φωτογραφίες με τον αείμνηστο Κώστα Βούτσα.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, με την Αλίκη Κατσαβού να δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία, με τα συγκινητικά λόγια ο λέει ο μικρός Φοίβος, όταν τον ρωτούν για τον πατέρα του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Όταν ρωτούν τον Φοίβο: “ξέρεις τι ήταν ο μπαμπάς σου;” απαντά “σπουδαίος”, με αυτήν την απλότητα των παιδιών που οι λέξεις δεν έχουν ακόμα βάρος, αλλά βρίσκουν πάντα τις κατάλληλες για να πουν”.

Αλίκη Κατσαβού ανάρτηση