Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του με φουσκωμένη κοιλίτσα
News 08.04.2021 19:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο ο Κώστας Σόμμερ όσο και η αγαπημένη του σύντροφος, Βαλεντίνη Παπαδάκη μιας και πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη η Βαλεντίνη Παπαδάκη απέβαλε. Παρόλα αυτά, προχώρησαν παρακάτω και έκαναν μία νέα προσπάθεια.

Οι δυο τους δε θα μπορούσαν να μη μοιραστούν την αμέριστη χαρά τους με αυτή την εξέλιξη και μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα πόζαρε στον καθρέφτη της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την κοιλίτσα της.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Κώστα Σόμμερ με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Κώστας Σόμμερ σύντοφος

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την αποβολή, εξομολογήθηκε: «Έμαθα πως πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτή την περιπέτεια, κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε μας είπε “Α και εμείς…”. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη δήλωση μετά την άτυχη εγκυμοσύνη - «Για εμάς ήταν μια...»

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια έξοδος με τον Κώστα Σόμμερ μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της

Share