Αντζελίνα Χαλντέντα: Η ανάρτησή της για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου

Η επική αντίδρασή της στην είδηση του οριστικού τέλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντζελίνα Χαλντέντα: Η ανάρτησή της για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου

Η Αντζελίνα Χαλντέντα έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων απάντησε και για την είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» χθες για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Η Αντζελίνα ήταν μία από τις κοπέλες που επιχείρησαν να διεκδικήσουν την καρδιά του περιζήτητου Bachelor. Παρόλο που έφτασε στην τελική τριάδα, έφυγε την τελευταία στιγμή και δεν κατάφερε να φτάσει στον φαντασμαγορικό τελικό.

Έτσι λοιπόν, ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους την ρώτησε αν στενοχωρήθηκε μόλις διάβασε τα μαντάτα, για τα οποία να σημειώσουμε πως το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει ήδη από την Τετάρτη.

Η ανάρτηση της Αντζελίνας Χαλντέντα για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου

«Η Νικόλ και ο Παναγιώτης χώρισαν. Στεναχωρήθηκες;», ήταν η ερώτηση με την Αντζελίνα να απαντάει: «Εγώ όχι εσύ;».

Αντζελίνα Χαλντέντα Παναγιώτης Βασιλάκος

«Μετά από κάθε δυσκολία πάντα γινόμαστε πιο δυνατοί»

Το πρωί της Πέμπτης, η Νικολέττα Τσομπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγους μήνες μετά το τέλος του Bachelor.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς.

Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου, αν και θυμίζουμε πως το YouWeekly.gr σας είχε κάνει την αποκάλυψη για τον χωρισμό ήδη από την Τετάρτη.

«Μετά από κάθε δυσκολία πάντα γινόμαστε πιο δυνατοί ! Κάπως έτσι κλείνει ένα κεφάλαιο για εμένα και ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι , με την αγάπη και την στήριξη την δίκη σας ! Η αγάπη μου για εσάς είναι απερίγραπτη ! Να θυμάστε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος χωρισμός