Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν γίνεται τηλεόραση χωρίς την Ελένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ απάντησε και στο αν έχει σκοπό να συνεργαστεί εκ νέου μαζί της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα η οποία με τη σειρά της υποδέχθηκε με πολύ όμορφο τρόπο την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι, ενώ συνεργαζόταν με την «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης για 8 χρόνια.

Οι δηλώσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη

«Είχαμε μεγάλα τηλεοπτικά νέα χθες. Τα περιμέναμε αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς. Δεν το ξέραμε ότι θα γυρίσει ρε παιδιά; Τηλεόραση χωρίς Ελένη και Ελένη χωρίς τηλεόραση; Είναι δύσκολο», είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας με την παρουσιάστρια και απάντησε: «Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό και δεν ξέρω καν τι θα κάνει η Ελένη, εσείς ξέρετε; Με την Ελένη μιλάμε φιλικά, δεν είμαστε φίλες, αλλά μιλάμε φιλικά κατά καιρούς. Έχουμε την πολύ καλή σχέση, γιατί μου έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καταπληκτικά» απάντησε και πρόσθεσε: «Οι συνθήκες παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος μου είναι πολύ αγαπητός, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κουμπώνουν και πρέπει να κουμπώσουν».

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας τους, με την παρουσιάστρια να εκφράζει για πρώτη φορά τον ενθουσιασμό της με το νέο της ξεκίνημα.

Μπορεί η ίδια να μην έβλεπε τον εαυτό της να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε αυτούς τους μήνες απουσίας της και έτσι από Σεπτέμβρη θα τη βλέπουμε με νέα εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA Όλα αρχίζουν ξανά...» έγραψε.

Ελένη Μενεγάκη Mega