Φιλίτσα Καλογεράκου: Δέχθηκε επίθεση από Ρομά

«Για να ξεφύγει με χτύπησε στο πρόσωπο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φιλίτσα Καλογεράκου: Δέχθηκε επίθεση από Ρομά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φιλίτσα Καλογεράκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίθεση που δέχθηκε από μία νεαρή Ρομά, η οποία επιχείρησε να της πάρει την τσάντα.

Η ηθοποιός που μίλησε για την παρενόχληση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό, εξήγησε πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό ενώ αποκάλυψε πως η νεαρή την τραυμάτισε.

Η ανάρτηση της Φιλίτσας Καλογεράκου για την επίθεση που δέχθηκε

«Εχθές το μεσημέρι μου επιτέθηκε νεαρή Ρομά για να μου κλέψει την τσάντα. Την πήρα χαμπάρι κι όταν άρχισα να φωνάζω για να καλέσει κάποιος την αστυνομία, για να ξεφύγει με χτύπησε στο πρόσωπο και το χέρι. Ευχαριστώ για τους περίοικους και την αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση.

Εν έτει 2021 βιώνουμε μία ιδιότυπη χούντα. Όποιος τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό από το politically corect θεωρείται φασίστας και στερείται του δημοσίου λόγου. Με άλλα λόγια ιδιωτικά βίτσια, δημόσιες αρετές. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φιλίτσα Καλογεράκου επίθεση Ρομά
Φιλίτσα Καλογεράκου Instagram

«Μίλησα πριν την κυρία Μπεκατώρου αλλά κανένα αυτί δεν ίδρωσε»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φιλίτσα Καλογεράκου εξήγησε πως υπάρχει ομερτά στον χώρο της υποκριτικής μιας και όταν είχε μιλήσει για την παρενόχληση που δέχθηκε, καιρό πριν βγει η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου, δεν είχε αντιδράσει κανείς.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την παρενόχληση που έχει δεχθεί και έχει σταθεί στο πλευρό των θυμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δυστυχώς υπάρχει ομερτά στο επάγγελμα. Την έχω βιώσει στο πετσί μου, γιατί εγώ βγήκα και μίλησα πολύ νωρίτερα από την κυρία Μπεκατώρου δημόσια και σε συνεντεύξεις. Αλλά κανένα αυτί δεν ίδρωσε.

Και όταν απευθύνθηκα σε συναδέλφους που είχαν τα διπλάσια χρόνια στον χώρο όλοι μου λέγανε “μη μιλάς, έτσι είναι αυτός ο χώρος, μη μιλάς θα χάσεις δουλειές”. Απειλήθηκα από παραγωγούς “αν τολμήσεις να βγεις και μιλήσεις δημόσια, θα σε καταστρέψω”. Η ομερτά υπήρχε. Δεν την ξέρω απλά, τη βίωσα και την πλήρωσα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Φιλίτσα Καλογεράκου παρενόχληση