Συγκίνησε η Κουτσελίνη μετά την κηδεία του Καραϊβάζ - «Πως θα τα καταφέρουμε πες μας...»

Είναι άσχημα ψυχολογικά η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Κουτσελίνη μετά την κηδεία του Καραϊβάζ - «Πως θα τα καταφέρουμε πες μας...»

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον συνάδελφο της, Γιώργο Καραϊβάζ, λίγες ώρες μετά την κηδεία του που έγινε στην Δράμα, παρουσία της οικογένειας, συγγενών και φίλων του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" είναι άσχημα ψυχολογικά, μετά την είδηση πως ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε από άγνωστους έξω από το σπίτι του με δέκα σφαίρες.

Η ανάρτηση της Κουτσελίνη για την κηδεία του Καραϊβάζ

«Ξέρω μας θέλεις όρθιους, δυνατούς και μαχητές! Γιώργο μου πως θα τα καταφέρουμε εεεεε, πες μας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη στην ανάρτηση της.

Κουτσελίνη ανάρτηση για Καραϊβάζ

Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιάννη Τοπαλούδη στον Γιώργο Καραϊβάζ

Συγκλονισμένος με τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ είναι τόσο και ο δημοσιογραφικός κόσμος όσο και το πανελλήνιο!

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος και αστυνομικός ρεπόρτερ δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο Ιώαννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον δημοσιογράφο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, μετά τη δολοφονία της κόρης του.

"Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).

Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook!