Κου Κου: Συγκλονισμένοι Καραβάτου - Κατσούλης με την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο…»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κου Κου: Συγκλονισμένοι Καραβάτου - Κατσούλης με την δολοφονία του Καραϊβάζ

Συγκλονισμένοι ήταν όλοι στην έναρξη της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου" με την είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου του STAR, Γιώργου Καραϊβάζ, την περασμένη Παρασκευή, έξω από το σπίτι του.

Τον λόγο, πήραν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι δήλωσαν μουδιασμένοι. Το κλίμα στο πλατό, ήταν βαρύ για όλους.

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου για την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε διαφορετικά τη σημερινή μας εκπομπή, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή το μεσημέρι, όλοι μουδιασμένοι, δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και έχει κανείς κέφι ή τίποτα τέτοιο.

Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει επί της ουσίας στο πρώτο μέρος να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν το πίστεψε αυτό που συνέβη. Δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που δεν τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύαμε στην ίδια παραγωγή και ήμασταν στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν βέβαια μέλος της δικής μας εκπομπής, αλλά τον γνωρίζαμε πολύ καλά.

Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συγκινημένη.

Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ

Η Αστυνομία επιχειρεί να λύσει το γρίφο γύρω από τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ, με ένα βίντεο ντοκουμέντο να κυκλοφορεί, απεικονίζοντας τους άνδρες που σκότωσαν τον δημοσιογράφο με δέκα σφαίρες σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών, με το Open να το δημοσιεύει.

«Πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, κρύβεται αυτό που λέμε οργανωμένο έγκλημα. Η επιλογή του δημοσιογράφου είχε συμβολικό χαρακτήρα και ήταν ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, ακόμη και την ίδια την Αστυνομία που λέει ότι μπορούμε να χτυπάμε όποτε θέλουμε, όποιον θέλουμε και κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει.

Η αφορμή για να τον επιλέξουν ίσως κρύβεται πίσω από τα κείμενα ή τα ρεπορτάζ που έκανε και για αυτό τα ξεσκονίζουμε για να αποκαλύψουμε τους δράστες. Στη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να εξιχνιάσουμε σύντομα την υπόθεση».

Με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας που έχει άριστη γνώση της υπόθεσης, αποκαλύπτει στο protothema.gr την πρώτη ανάλυση για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την εκτέλεση του δημοσιογράφου.