Snik: Διέψευσε τις φήμες για τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν είμαι single ηρεμήστε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Snik: Διέψευσε τις φήμες για τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Snik αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλει να έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πως δεν είναι single.

Η παρουσιάστρια είχε ήδη ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από την τελευταία εκπομπή της ωστόσο από τη μεριά του ο ράπερ, αποφάσισε να εξηγήσει επίσης πώς έχει η κατάσταση γιατί όπως φαίνεται, δεχόταν πολλά μηνύματα από φαν που τον ρωτήσαν αν είναι ελεύθερος.

Μάλιστα, πέρα από την ανάρτηση που έκανε, ο Snik απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα και στο live που έκανε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram του.

Οι αναρτήσεις του Snik για τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρισμός

«Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Πριν από λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές του Pop Up αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ.

Η όμορφη παρουσιάστρια προειδοποίησε το κοινό να μην απαντά και να μην στέλνουν χρήματα και κωδικούς σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της, καθώς είναι όλοι ψεύτικοι.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω.

Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

undefined