Καλό Μεσημεράκι: Επέστρεψε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς

Χωρίς τους Alcatrash στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Επέστρεψε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα αφού διευθετήθηκε το θέμα με τα κρούσματα κορωνοϊού. Όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί ωστόσο, από το πλατό έλειπαν οι Alcatrash.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που έβγαινε και πάλι ζωντανά, αφού εδώ και μία εβδομάδα η εκπομπή έπαιζε σε επανάληψη προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι συντελεστές.

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Τα παιδιά είναι καλά για αυτό και κάνουμε πλάκα. Τους χτύπησε και αυτούς όλους. Γιατι αυτοί είναι παρέα. Είναι καλά όμως τα παιδιά. Κάτσαμε μια εβδομάδα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την εκπομπή να ξεκινάει και τη Βάνια να μπαίνει στο πλατό και να λέει το καθιερωμένο ανέκδοτο.

«Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα