Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή αναφορά στον σύζυγο της, Φώτη Μπενάρντο

«Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ότι έχουμε γίνει ένας άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή αναφορά στον σύζυγο της, Φώτη Μπενάρντο

Το πρωί της Δευτέρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα του Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Φώτη Μπενάρντο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο “Νυφικό κρεβάτι” με τον Ορέστη Τζιόβα , αποκάλυψε επίσης και τα τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου της.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Φώτη Μπενάρντο

“Αν ντρέπεσαι να πεις δημοσίως ότι αγαπάς τον σύντροφό σου, κάτι δεν πάει καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι νιώθω το λέω. Και όταν έχω θυμό θα το πω και όταν είμαι πληγωμένη.

Τώρα όσον αφορά στον άντρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα, τον σέβομαι γιατί βλέπω την προσπάθεια που κάνει να είμαστε ευτυχισμένοι και εγώ και εκείνος και τα παιδιά μας. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ!

Δεν βλέπω τον Φώτη ως μια ξεχωριστή οντότητα από εμένα. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ότι έχουμε γίνει ένας άνθρωπος. Δεν βάζουμε τα προβλήματα μας κάτω από το χαλί, τα λύνουμε όταν συμβαίνουν, για να λύνονται και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν είμαι αντιμσυμβατική σε αυτά τα πράγματα. Είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης και της φιλίας. Είμαι αντισυμβατική στο κομμάτι των εργασιακών σχέσεων, των κοινωνικών στερεοτύπων” κατέληξε η Πηνελόπη, η οποία έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές και στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου τρυφερή αναφορά στον σύζυγο της

"Τον αγαπάω, τον θαυμάζω..."

Λιώνει για τον άντρα της Φώτη Μπερνάντο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έκανε μια τρυφερή ανάρτηση. Σε αυτή γράφει μεταξύ άλλων ότι τον αγαπά και τον θαυμάζει! Δείτε παρακάτω την γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.

Full αγαπημένο είναι το διάσημο ζευγάρι της showbiz με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με τον άντρα της Φώτη Μπερντάντο. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί και εκείνος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Τα όσα έγραψε δε στην λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, είναι πολύ ερωτικά με την ίδια να μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για τον αγαπημένο της άντρας.

"Την κρατούσα για μια επέτειο, τα γενέθλια του ή του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά τον αγαπάω, τον γιορταζω, τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για τη ζωή μας κάθε μέρα, οπότε σήμερα είναι μια καλή μέρα να ποσταρω αυτή τη φωτογραφία.." έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε και εμείς λιώσαμε με τον ερωτά τους. Βέβαια να σας πούμε ότι σας έχουμε και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Μπορείτε να τις δείτε εδώ, εμείς πάντως μείναμε.