Macaulay Culkin: Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο Σπίτι» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Το μωρό πήρε το όνομα Dakota Song Culkin

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Macaulay Culkin: Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο Σπίτι» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Macaulay Culkin, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες "Μόνος στο Σπίτι" και χαρακτηρίστηκε ως παιδί-θαύμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Esquire ο ηθοποιός και η σύντροφός του απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι στις 5 Απριλίου στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο πρόκειται να ονομάσουν Dakota Song Culkin, από την αδικοχαμένη αδελφή του ηθοποιού που πέθανε το 2008 όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Changeland” στην Ταϊλάνδη. Ζουν μαζί, παρέα με τις τρεις γάτες, το σκύλο και τον παπαγάλο τους. Στο μεταξύ, μαμά για τέταρτη φορά έγινε και η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ!

Macaulay Culkin μπαμπάς για πρώτη φορά

Ποιος είναι ο Macaulay Culkin

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν (αγγλικά: Macaulay Carson Culkin, 26 Αυγούστου 1980) είναι Αμερικανός ηθοποιός. Έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον Κέβιν Μακάλιστερ στην ταινία Μόνος στο Σπίτι (Home Alone, 1990) και Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost in New York, 1992). Είναι επίσης γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Το Πλουσιόπαιδο (Richie Rich, 1994), Μόνος με τον Θείο (Uncle Buck, 1989), Το Κορίτσι Μου (My Girl, 1991), Μεγάλο Ταξίδι στην Περιπέτεια (The Pagemaster, 1994), και Party Monster (2003) καθώς και για την εμφάνισή του στο βίντεο κλιπ "Black or White" του Μάικλ Τζάκσον. Στο απόγειο της δόξας του, θεωρούνταν το πιο επιτυχημένο παιδί ηθοποιός.

Ο Κάλκιν κατατάχθηκε στη 2η θέση στις λίστες του VH1 και του E! "100 Σπουδαιότερα Παιδιά-Αστέρες" και "50 Σπουδαιότερα Παιδιά Αστέρες".

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2004 συνελήφθηκε στην Οκλαχόμα Σίτι για κατοχή 17,3 γρ. μαριχουάνας και άλλων ουσιών (16,5 μγρ. απραζολάμη και 32 μγρ. Κλοναζεπάμη), για την οποία κατοχή παρέμεινε για λίγο υπό κράτηση, ενώ αφέθηκε αργότερα με εγγύηση 4.000 δολαρίων. Στην την ακρόαση στο δικαστήριο για πλημμελήματα για παραβάσεις για ναρκωτικά, δήλωσε αθώος στη δίκη (15 Οκτωβρίου 2004 με 9 Ιουνίου 2005), ενώ αργότερα άλλαξε τη δήλωση σε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή και 540 δολάρια σε δικαστικά έξοδα