Αντζελίνα Χαλντέντα: Με ποιες κοπέλες κάνει παρέα μετά το τέλος του “The Bachelor”

Ποιος να το περίμενε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντζελίνα Χαλντέντα: Με ποιες κοπέλες κάνει παρέα μετά το τέλος του “The Bachelor”

Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή και όχι μόνο!

Πριν λόγες μέρες ας πούμε είχε κάνει μια ανάρτηση σχετικά με τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου από την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Αυτή τη φορά η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις.

Μια follower την ρώτησε με ποιες από τις κοπέλες που έμενε μαζί στη βίλα του “The Bachelor” έχει κρατήσει επαφή μετά την ολοκλήρωσή του κι εκείνη απάντησε: «Με αυτά τα αγαπημένα μου κορίτσια. Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, Άννα Τσάρα, Χριστίνα Τζίκα, Ραφαέλα Γεωργίου».

Η ανάρτηση της Αντζελίνας

Αντζελίνα Χαλντέντα insta

Η επίθεση που δέχθηκε στα social media η Αντζελίνα μετά το The Bachelor

Μια απίστευτη λεκτική επίθεση έκανε χρήστης του Instagram στην Αντζελίνα Χαλντέντα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, όπου προσπαθούσε να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ανάμεσα σε άλλες 19 κοπέλες.

Μπορεί το παιχνίδι να τελείωσε, ο Έλληνας bachelor να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και να δηλώνει ερωτευμένος, ωστόσο οι παίκτριες μια εβδομάδα μετά τον τελικό συζητιούνται ακόμη.

Πριν από μερικές ώρες, η Αντζελίνα, η οποία έφτασε στην τελική 3άδα, δέχτηκε στα σχόλια κάτω από φωτογραφία της στο Instagram, λεκτική χυδαία επίθεση από άγνωστο και αφορμή στάθηκε ο νέος της λογαριασμός.

Αντζελίνα