GNTM: Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά;

«Φουντώνουν» οι φήμες μετά την ανακοίνωση του Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM: Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά;

Σαν «βόμβα» έσκασε η χθεσινή ανακοίνωση του Star, μέσα από την οποία ανακοινώθηκε πως η Βίκυ Καγιά ανανεώνει τη συνεργασία της με το κανάλι ωστόσο την ίδια στιγμή αποχωρεί από τον τέταρτο κύκλο του GNTM.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει ήδη από το πρωί της Πέμπτης πως ενδέχεται να μην είναι το μοντέλο - παρουσιάστρια στο GNTM 4 και οι πληροφορίες της επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω λίγες ώρες αργότερα.

Θα αντικαταστήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη Βίκυ Καγιά στο GNTM;

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Ευτυχείτε επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα και μεταξύ άλλων συζήτησε και το πρόσωπο, το οποίο θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά μετά την αποχώρησή της.

Ένα από τα ονόματα που έκανε πρώτο την εμφάνισή του όπως ήταν φυσικό, ήταν αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έφυγε πέρυσι από το ριάλιτι για να αναλάβει τη δική της εκπομπή στον ALPHA. Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως οι άνθρωποι του σταθμού εξετάζουν το σενάριο της επιστροφής της Ηλιάνας ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχει πρόβλημα γιατί σε ένα μήνα που ξεκινάνε τα γυρίσματα, το Pop Up θα βρίσκεται ακόμα στον αέρα.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως με βάση τα νούμερα τηλεθέασης δεν πιστεύει πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν το Pop Up.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Το ρεπορτάζ της εκπομπής "Happy Day" ανέφερε χαρακτηριστικά: "Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS.

Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars".

GNTM Βίκυ Καγιά