Ίαν Στρατής: Η απάντηση στις φήμες πως είναι σε σχέση με την Μάιρη Συνατσάκη

"Σπίτι μου είναι η γάτα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ίαν Στρατής: Η απάντηση στις φήμες πως είναι σε σχέση με την Μάιρη Συνατσάκη

Πολλές και έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη, μετά το χωρισμό της από τον Αιμίλιο Σταματάκη, να είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν, όταν σε βίντεο που είχε αναρτήσει η παρουσιάστρια στο Youtube, πίσω της φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα γατάκι, το οποίο δεν ήταν δικό της. Θαυμαστές λοιπόν και εκπομπές, ανακάλυψαν πως το γατί αυτό ανήκει στον τραγουδιστή.

Ο Ίαν Στρατής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και έλυσε το μυστήριο σχετικά με την γάτα και σε ποιο σπίτι μένει.

Ο τραγουδιστής όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος της εκπομπής απάντησε: "Σπίτι μου είναι η γάτα" και κάπως έτσι το πάνελ της εκπομπής κατάλαβε πως ο ένας πηγαινόερχεται στο σπίτι του άλλου.

Η απάντηση της Συνατσάκη στις φήμες σχέσεις με τον Ίαν Στρατή

Όταν η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο, ρωτήθηκε για τις φήμες αυτές και αν ισχύουν ή όχι, δεν απάντησε "ναι" όμως ούτε και "όχι". Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Στο σπίτι τα γατιά είναι δύο. Η γελοιότητα η οποία νιώθω αυτή τη στιγμή ξεπερνάει και αυτόν τον φιόγκο. Να φανταστείς ότι δεν θα απαντήσω τίποτα. Αποκλείεται να πω τώρα κάτι. Πες εσύ ό,τι θέλεις, όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο σπίτι μου. Δεν λέω τίποτα για τα γκομενικά μου που δεν νοιάζουν και κανέναν».

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube και το ξεκαθάρισμα

Η παρουσιάστρια λοιπόν στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube απάντησε ξανά, έμμεσα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.