MasterChef 5: Κωνσταντίνα για Μαρίνα - «Η υπεροψία και η έπαρση δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά»

«Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα, αλλά τελείωσε το παιχνίδι, τελείωσε και η Μαρίνα».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Κωνσταντίνα για Μαρίνα - «Η υπεροψία και η έπαρση δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου βρέθηκε η Κωνσταντίνα από το MasterChef 5, όπου μίλησε για τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην Μαρίνα και τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Όσα είπε η Κωνσταντίνα για την Μαρίνα στο MasterChef 5

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη όλο αυτό. Δεν ειπώθηκε κάτι από μένα ούτε μπροστά ούτε πίσω από τις κάμερες και δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα. Ήρθε από μόνη της και μου είπε ότι δεν θα μου μιλάει από τον εξώστη γιατί είναι και ο Αλέξανδρος από πάνω και δεν το θεωρώ δίκαιο.

Και είπα κι εγώ ότι δεν θέλω να μου μιλάει κανένας. Λογικά τα μαγειρικά της κριτήρια, που είπε ότι δεν είμαι μαγείρισσα, είναι τα ίδια μαγειρικά κριτήρια που έκανε και τις επιλογές της μέσα στον διαγωνισμό με τις ομαδικές και τα μενού που μας οδήγησαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η υπεροψία και η έπαρση που έχει δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά. Και ίσως αυτό είναι και το λάθος που έχει κάνει και την έχει πάρει η μπάλα στον διαγωνισμό», είπε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και πρόσθεσε: «Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα, αλλά τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα».

Όσα θα δούμε απόψε στο MasterChef 5

Απόψε 19/4 στο MasterChef 5, ένας θα αναδειχθεί νικητής της δοκιμασίας και τρεις θα βγουν στον «τάκο». Μετά τις επιστροφές παικτών που είχαν αποχωρήσει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Οι top 12 έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και περιπέτειες! Πώς έχει διαμορφωθεί το κλίμα μετά τις επιστροφές και ποιοι θα έχουν τη μεγαλύτερη αντοχή σε αυτόν τον μαγειρικό μαραθώνιο;

Οι παίκτες που έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στη διεκδίκηση του επάθλου και του τίτλου είναι η Μαργαρίτα, η Μαρίνα, ο Ιωάννης, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος και να θυμίσουμε ότι πλέον στον διαγωνισμό είναι οι εξής 12 επίδοξοι MasterChefs 5: Αλέξανδρος, Ανούς Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος και Τζιοβάνι. Απόψε, ένας θα αναδειχθεί νικητής της δοκιμασίας και τρεις θα βγουν στον «τάκο».

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.