Επέστρεψαν στο Καλό Μεσημεράκι οι Alcatrash

Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό και επανήλθαν στις θέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψαν στο Καλό Μεσημεράκι οι Alcatrash

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας, οι Alcatrash επέστρεψαν δυναμικά στο Καλό Μεσημεράκι, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον κορωνοϊό και πήραν θέση στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή.

Το αγαπημένο συγκρότημα δεν βρισκόταν στην εκπομπή όλη την προηγούμενη εβδομάδα και τη θέση τους είχε πάρει ο Ηλίας Βρεττός με την μπάντα του.

Σήμερα, ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε επίσης την εκπομπή, ωστόσο μετά την είσοδο του Νίκου Μουτσινά, στο πλατό μπήκαν και οι Alcatrash, οι οποίοι μπήκαν και πάλι στη θέση τους.

Η επιστροφή των Alcatrash στο Καλό Μεσημεράκι

Το μοναδικό μέλος των Alcatrash που δεν κόλλησε κορωνοϊό

Το συγκρότημα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», Alcatrash, κόλλησε κορωνοϊό, με ένα μόνο μέλος να στέκεται τυχερός και να μην κολλάει τελικά τον ιό.

Τις τελευταίες μέρες το συγκρότημα λείπει από την εκπομπή καθώς βρίσκονται σε καραντίνα, με την μπάντα του Ηλία Βρεττού και τον ίδιο να τους αντικαταστούν προσωρινά.

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Σταύρος Κωστής είναι θετικοί στον κορονοϊό, αλλά ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος ήταν τυχερός και δεν κόλλησε.

Ο ίδιος θέλησε να το μοιραστεί με μια ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα περαστικά, αλλά εγώ ευτυχώς δεν κολλησα, και δεν νόσησα, την γλίτωσα. Κι εσείς μας λείψατε πάρα πολύ και ελπίζουμε να επιστρέψουμε πολύ σύντομα. Θα μεταφέρω τα περαστικά σας στους υπόλοιπους. Να είστε καλά.».

Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος alcatrash δεν κόλλησε κορωνοϊόΚωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος alcatrash κορωνοϊός

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του επέστρεψαν στο ΣΚΑΙ, χωρίς όμως τους Alcatrash.

Η εκπομπή έμεινε εκτός αέρα αρκετές ημέρες καθώς εντοπίστηκαν κάποια κρούσματα κορωνοϊού, με την ομάδα ωστόσο να επιστρέφει σήμερα δυναμικά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το συγκρότημα της εκπομπής προχώρησε σε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τα μηνύματα που έλαβε.

“Παιδιά καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα για καλή ανάρρωση. Όλα πάνε καλά και είμαστε όλοι καλά. Θα επιστρέψουμε το συντομότερο γιατί και εσείς μας λείψατε πολύ! Ευχόμαστε υγεία σε όλον τον κόσμο κι όλα τα άλλα φτιάχνονται. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. See you soon”.

Alcatrash ανάρτηση