MasterChef 5 - Αντώνης: «Ο Διονύσης έλεγε άλλα σε εμάς και άλλα στις κάμερες»

«Νευρίασε που διάλεξα την Ανούς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Αντώνης: «Ο Διονύσης έλεγε άλλα σε εμάς και άλλα στις κάμερες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Αντώνης, μετά την οριστική αποχώρησή του από το MasterChef 5, βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τσακωμό του με τον Διονύση, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μάγειρας είπε πως ο Διονύσης ενοχλήθηκε με τις επιστροφές των παικτών καθώς και με το γεγονός ότι ο ίδιος, επέλεξε να διαγωνιστεί απέναντι στην Ανούς.

Οι δηλώσεις του Αντώνη για τον Διονύση στο MasterChef 5

«Άκουσα ότι τσακώθηκα με τον Διονύση γιατί δεν ήταν από πάνω μου με την Ανούς, εγώ δεν ήθελα κανέναν από πάνω μου ποτέ δεν θέλω. Ο Διονύσης από το μυαλό του το έβγαλε, τσακωθήκαμε για άλλο λόγο, αρπαχτήκαμε. Ο λόγος είναι ότι γυρίσαμε να μαγειρέψουμε για να μπούμε στον διαγωνισμό, νομίζω όλοι θα το έκαναν αυτό όχι μόνο εγώ, ο οποιοσδήποτε.

Δεν βγάζαμε εμείς τους κανόνες και ο Διονύσης νευρίασε που διάλεξα την Ανούς. Αφού επέλεξα την Ανούς άρχισε ο Διονύσης τα «και θα του δείξω και θα του κάνω». Κάναμε παρέα στο σπίτι και τώρα μου έδειξε κάτι διαφορετικό. Η Μαρία και ο Στέφανος το έδειξαν ότι δεν τους άρεσαν οι επιστροφές, ο Διονύσης δεν το έκανε αλλά δεν το δέχτηκε… Εγώ έβλεπα ότι άλλα έλεγε ο Διονύσης σε εμάς και άλλα στις κάμερες. Η Μαρίνα μπήκε λίγο καλύτερα τώρα και ο Διονύσης άλλα έλεγε σε εμένα και άλλα από πίσω μου και δεν μου αρέσει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ανάρτηση του Αντώνη μετά την αποχώρηση του

Μια οριστική αποχώρηση και μια επιστροφή παρακολουθήσαμε στο προχθεσινό 17/4 επεισόδιο του MasterChef, φέρνοντας ξανά τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι. Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μετά την αποχώρηση του Στέφανου, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Αντώνης Μητρόπουλος διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ο καλεσμένος Μανώλης Σαρρής και η κριτική επιτροπή αφού πρώτα δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, ανακοίνωσαν την απόφαση της.

Ο Νίκος Σκορδάκης είναι αυτός που ξανά μπήκε στο παιχνίδι, ενώ ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, ο Αντώνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Το μαγειρικό ταξίδι του @masterchefgr πραγματικά τελείωσε αυτή τη φορά..!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη όλους σας σημαίνει πολλά για μένα..για ακόμα μια φορά ευχαριστώ και την υπέροχη παραγωγή και τους ανθρώπους που δουλεύουν!!Ψυχουλα is out!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

MasterChef 5 Αντώνης αποχώρηση