Βίκυ Κάβουρα: «Δεν παντρεύομαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

«Δεν ξέρω από πού έχει σκάσει αυτό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: «Δεν παντρεύομαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για την επανασύνδεσή της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να παντρευτεί μαζί του.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ηθοποιός χώρισε με τον τραγουδιστή και οι φήμες για την επανασύνδεσή τους έχουν «φουντώσει» εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η ίδια πάντως βεβαίωσε το κοινό πως δεν υπάρχει κάτι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ την ίδια στιγμή παραδέχθηκε πως έχει ζήσει τον αληθινό έρωτα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για τον Νίκο Οικονομόπουλο

«Δεν ξέρω από πού έχει σκάσει αυτό για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μόνο κουφέτα δε μου ζητάνε στον δρόμο. Δηλαδή το θεωρούν δεδομένο πως παντρευόμαστε. Δεν παντρεύομαι. Τον απόλυτο έρωτα τον έχω ζήσει. Νομίζω τον ζούμε δυο με τέσσερις φορές στη ζωή μας. Πρέπει να μου έρθει και δεύτερη τώρα. Κάπου εδώ κοντά είναι» είπε με νόημα η Βίκυ Κάβουρα.

«Έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Love It και τον Κώστα Παπαποστόλου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ θα μπορούσαν. Ίσα ίσα, το αντίθετο».

Βίκυ Κάβουρα καρφί για Νίκο Κοκλώνη

Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά την ρώτησε αν αναφέρεται στον Νίκο Κοκλώνη, με την ίδια να απαντά «όχι». Ωστόσο, δήλωσε στην συνέχεια: «Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, μπορεί και η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου να ήταν αυτή, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν» ενώ πριν λίγο καιρό είχε πετάξει ξανά το καρφί της για τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή.