Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι υπέροχες ευχές της για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media, ωστόσο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύνροφό της. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε ένα αδημοσίευτο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Κουφονήσια.

«Εγώ δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα. Γάμο πιο μετά ίσως. Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα αυτά μου έχουν πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί πρώτα και μετά να παντρευτώ. Να κάνω κάτι κλειστό. Για ποιο λόγο πρέπει να παντρευτώ και να δεσμευτώ με το ζόρι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Παρασκευής αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Happy birthday my love... Μεγαλώνεις κι η ψυχή σου ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ ... είσαι ξεχωριστός», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Τσακώνομαι με τον Φίλιππο όταν δεν μου κάνει like στις φωτογραφίες»

Πριν από λίγο καιρό, μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πολλές φορές τσακώνεται με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γιατί ξεχνάει να της κάνει like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη για τα γενέθλιά της στην οποία δεν έκανε like ο σύντροφός της. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτό της έχει συμβεί και μάλιστα αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους συχνά έρχεται σε ρήξη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γενικώς είναι ένας λόγος που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω "γιατί δεν μου έκανες σήμερα like;" και μου λέει "γιατί δεν την είδα την φωτογραφία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.