Πέτρος Πυλαρινός για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει»

«Το πέρασα πολύ βαριά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέτρος Πυλαρινός για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει»

Το πρωί της Τρίτης, ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και στον Αρτ και μέσα σε όλα μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Τόσο και ο ίδιος όσο και το συγκρότημα του, Alcatrash, νόσησαν από κορωνοϊό αλλά την Δευτέρα επέστρεψαν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε αρκετά δύσκολα την καραντίνα και πως δυστυχώς κόλλησε και την σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πέτρος Πυλαρινός για κορωνοϊό

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πυλαρινού

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά.

Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Την Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef».

«Τρελός» από έρωτα ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, Πέτρος Πυλαρινός, είναι «τρελός» από έρωτα με την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου και δε διστάζει να το δείξει και δημόσια. Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο Instagram και μία φωτογραφία κανονικό ντοκουμέντο.

Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να μην ήθελε να βγάλει τη σχέση του στη δημοσιότητα, ωστόσο πλέον είναι μαζί και με κάθε επισημότητα και το δείχνουν πολύ συχνά με αναρτήσεις τους στα social media.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και έτσι τώρα, απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και με το παραπάνω. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού.

Μάλιστα, ο Πέτρος Πυλαρινός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο της αγαπημένης του, γράφοντας «Η θέα μου».

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση