Γιώργος Μαυρίδης: «Όταν έκανα πρόταση γάμου έτρεμα από την αγωνία μου»

«Η Κρίστη έκανε δέκα λεπτά να απαντήσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: «Όταν έκανα πρόταση γάμου έτρεμα από την αγωνία μου»

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του σύντροφο, Κρίστη Καθάργια το καλοκαίρι που πέρασε.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια δεν είχε πάρει χαμπάρι τι ετοίμαζε ο παρουσιαστής και όταν το κατάλαβε έκανε δέκα λεπτά να απαντήσει.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για την Κρίστη Καθάργια

«Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έχει η γυναίκα μου από τον πρώην άντρα της. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορωνοϊό. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι.

Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλυ και την Τσίχλα. Έβαλα την κάμερα να γράφει και είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά.

Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει και αρχίζω να το ξετυλίγω.

Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκαν. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος. Πρώτα να ανοίξουν οι εκκλησίες. Μένουμε μαζί με την Κρίστη και τον γιο της, τον Άκη. Είναι 5,5 στα 6.

Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ μα ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι για να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Προφανώς θέλω να είναι χαρούμενη η γυναίκα μου. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα πήγαινε με άνεση στο Survivor προκειμένου να πάρει τα χρήματα και πως θα έλεγε σίγουρα ναι σε μία καλή πρόταση.

H εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη κόπηκε λόγω κορωνοϊού αν και στα επεισόδια που προβλήθηκαν, συγκλόνισε με τις ιστορίες του. Ο ίδιος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τη νέα του ταινία.

«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού… Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο Survivor 4 αποκάλυψε: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα… Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια».