MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Λαζαρίδου μετά την αποχώρησή της

«Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Λαζαρίδου μετά την αποχώρησή της

Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να γράψει δύο λόγια για την εμπειρία που έζησε καθώς και για τους ανθρώπους που γνώρισε.

Η Μαρία αναφέρθηκε στους τρεις κριτές καθώς και στον κόσμο που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Η νεαρή διαγωνιζόμενη βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση μετά την απόδοσή της στο τεστ δημιουργικότητας, μαζί με τον Παύλο και τον Αλέξανδρο, αφού ο Διονύσης αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας για την Ανούς.

Η ανάρτηση της Μαρίας Λαζαρίδου για το MasterChef 5

«Σας Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την στήριξη. Το μάστερ σεφ ήταν ένας όμορφος κύκλος στην ζωή μου που έκλεισε, είμαι γεμάτη από εμπειρίες και συναισθήματα...γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, πήρα γνώσεις και εικόνες και νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που το έζησα όλο αυτό, με τόση ασφάλεια παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας.

Ευχαριστώ πολύ τους κριτές @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos που πίστεψαν σε εμένα τον δάσκαλο chef @alexandros_charalabopoulos που ήταν από τα μεγαλύτερα εφόδια που είχαμε μέσα στον διαγωνισμό. Τον fnb και chef @nick.d.thomas που ήταν ανελλιπώς δίπλα μας πρόθυμος να βοηθήσει για ότι χρειαζόμασταν!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστησω όλους τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις κάμερες και συντελούν ώστε να δημιουργηθεί όλο αυτό που ονομάζουμε MASTER CHEF , χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν ♡ Είς το επανιδείν! Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Λαζαρίδου.

«Με τη Μαρία δεν συνέβη τίποτα ερωτικό»

Ο Στέφανος Χίλας, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν με τη Μαρία Λαζαρίδου, τονίζοντας πως δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Ο Στέφανος αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πρώην σύντροφό του μιας και μετά τον χωρισμό του αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Η Μαρίνα δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, δεν θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας και άλλο πίσω μας. Δε συνέβη κάτι τέτοιο στο σπίτι. Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Η κόντρα ξεκίνησε λόγω της παρέας που είχα εγώ ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Ράπτης.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική και χωριστήκαμε εντελώς. Ξεκόψαμε σαν παρέα. Τους είπα ο καθένας τον δρόμο του. Σπάσαμε από τις αρχές. Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας το δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ. Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι» τόνισε ο Στέφανος.