Σόφη Ζαννίνου: "Βεβαίως και με φλερτάρουν νεότεροι! Ξέρεις σε πόσους αρέσουν οι αντίκες;"

"Με δύο από τους ανθρώπους που κατηγορούνται έχω συνεργαστεί, αλλά με..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σόφη Ζαννίνου:

Της έχουν δώσει το παρατσούκλι «Φράου», για την αυστηρότητά της στη δουλειά, όμως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη την χαιρετίσει με χαμόγελο πίσω από τις κάμερες. Η γυναίκα πίσω από τις μεταμορφώσεις και καθηγήτρια υποκριτικής του “Your Face Sounds Familiar”, η Σόφη Ζαννίνου μιλά για όλα και μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή δίπλα σε ανθρώπους που έγραψαν ιστορία. Ανάμεσά τους και ο πατέρας της, Ζαννίνο...

Είναι σχεδόν απίθανο να βρει ελεύθερο χρόνο, καθώς κάθε μέρα ετοιμάζει τραγούδια και εμφανίσεις για την επόμενη εβδομάδα. Έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου είναι η πλέον κατάλληλη σε αυτό τον ρόλο και ξεκινώντας μας περιγράφει πόσο τυχερή είναι που βλέπει θρύλους να αναβιώνουν.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Σόφης Ζαννίνου

Σόφη Ζαννίνου περιοδικό you

Τους τελευταίους μήνες πολλές γυναίκες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική ή σωματική βία στον εργασιακό τους χώρο. Σας είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο;

Πώς να μου συμβεί με τον Ζαννίνο πατέρα (δείτε την εξομόγησή της για τα άσχημα περιστατικά με τον πατέρα της εδώ); Όταν ο άλλος το ξέρει, θα προσέξει και θα πάει στην επόμενη. Ίσως κι εγώ να έδινα την εντύπωση του «αγριοκάτσικου», αλλά δεν μου έχει τύχει.

Γνωρίζατε για κάποια από τις υποθέσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα;

Για μία περίπτωση γνώριζα. Με δύο από τους ανθρώπους που κατηγορούνται έχω συνεργαστεί, αλλά με σεβάστηκαν απόλυτα, επομένως έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα τις καταγγελίες. Ωστόσο, σε όλες τις δουλειές ενδέχεται να υπάρχει κάποιος που κατέχει υψηλή θέση και παρενοχλεί μια υφιστάμενή του. Δεν είναι μόνο στη δική μου δουλειά ή στον αθλητισμό, απλώς δεν έχουν αρχίσει τα στόματα να ανοίγουν...

Παντρευτήκατε σχετικά μικρή, για ποιον λόγο;

Γιατί ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκαν! Ήθελα από μικρή να κάνω οικογένεια και έχω μεγαλώσει ένα παιδί που πλέον το βλέπω και το χαίρομαι. Τώρα, όπως χωρίζουν εκατομμύρια ζευγαριών, έτσι χώρισα κι εγώ μετά από 32 χρόνια. Τι το περίεργο; Κλείνουν οι κύκλοι και ανοίγουν άλλοι.

Σας φλερτάρουν νεότεροι από τότε που χωρίσατε;

Βεβαίως. Ξέρεις σε πόσους αρέσουν οι αντίκες; (γέλια) Μπορεί να τους αρέσει η μαμά τους και η γιαγιά τους, δεν ξέρεις. Και όταν ήμουν παντρεμένη με φλέρταραν. Σημασία έχει ότι τότε έτρωγαν τα μούτρα τους.

Θέλατε ένα δεύτερο παιδί;

Η κόρη μου δεν μου έδινε περιθώρια για δεύτερο παιδί. Είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, σαν να μεγάλωνα δέκα παιδιά μαζί. Επίσης δούλευα βράδυ, όπως και ο τότε σύζυγός μου, επομένως όταν δεν βρίσκεται τουλάχιστον ένας από τους γονείς στο σπίτι είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν είχα τη μητέρα και τον πατέρα μου να με βοηθάνε, θα τα είχα βρει μπαστούνια. Έκανα τρία χρόνια να κοιμηθώ φυσιολογικά, γιατί είχα την έννοια του μωρού, αλλά αυτό το περνούν όλες οι μαμάδες.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο τεύχος You που κυκλοφορεί