Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν με θέλουν φαίνεται στην εκπομπή της Μενεγάκη»

«Δεν έχω πρόταση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν με θέλουν φαίνεται στην εκπομπή της Μενεγάκη»

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Mega, όλοι έχουν κινήσει θεούς και δαίμονες για να μάθουν ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε στα πρώτα ήταν και αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην εκπομπή Roomies, η οποία έριξε αυλαία λίγο νωρίτερα απ' ό, τι είχε προγραμματιστεί και απαντώντας για την εκπομπή της Ελένης, είπε: «Άσε που ήρθες να με κοροϊδέψεις τώρα. Εγώ δεν έχω πρόταση, δε με θέλουν φαίνεται».

Τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη

Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη πριν 16 χρόνια στον ALPHA

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη, από τα παρασκήνια του ALPHA, πριν 16 ολόκληρα χρόνια.

ΟΙ δύο γυναίκες κρατούν μια πολύ καλή φιλία και τους δένει μια πολύ καλή επίσης τηλεοπτική συνεργασία. Το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο, λόγω της ανανέωσης της εκπομπής, η Κατερίνα αποφάσισε από κοινού με την Ελένη να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα -που είναι αγνώριστη μετά την απώλεια κιλών- θέλησε να κάνει ένα throwback και να ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την πρώτη χρονιά της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, τον Σεπτέμβριο του 2005.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται, εκτός από τις δύο γυναίκες, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Βασίλης Δριμούσης, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Στέφανος Κόκκαλης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Βαλεντίνο.

 Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη πριν 16 χρονιά στον ALPHA