Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση της για τα μηνύματα που της στέλνουν για τον Αλέξη Παππά

Τι θα γίνει μεταξύ τους άραγε όταν αυτός γυρίσει από το Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση της για τα μηνύματα που της στέλνουν για τον Αλέξη Παππά

Πολλά ήταν τα μηνύματα που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Αλέξη Παππά, μιας και όπως φαίνεται τον έχει ξεκάθαρα άχτι!

Η όμορφη παρουσιάστρια, κατά την διάρκεια του Ευτυχείτε, έχει αναφέρει πολλές φορές πόσο πολύ τον «αντιπαθεί» και πόσο θέλει να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Οι σημερινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους περισσότερους να θέλουν να αποχωρήσει ο ηθοποιός της παρέας.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η Κατερίνα δέχτηκε μηνύματα που της έγραφαν να ετοιμαστεί να τον υποδεχτεί στο πλατό, με την ίδια φυσικά να ξεσπά σε γέλια.

Κατερίνα Καινούργιου μηνύματα για Αλέξη Παππά

Καινούργιου για Ντάφυ - «Είναι κουτός! Έχει γίνει μαριονέτα του Παππά»

Το 11/4 επεισόδιο του Survivor 4, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Ευτυχείτε. Στο στόχαστρο λοιπόν, μπήκε ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς! Η κλίκα που έχει φέρει πολλές εντάσεις στο παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της από την στάση του Αλέξη Παππά, με αφορμή τον άσχημο καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Ντάφυ.

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα για πιο ξύπνιο. Τελικά είναι τόσο κουτός, τον βλέπουμε και έχει γίνει μαριονέττα του Παππά», ανέφερε, η Κατερίνα Καινούργιου.