Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Ακόμα ένα στοιχείο που ενισχύει τις φήμες που θέλουν να είναι ζευγάρι

Όλο και επιβεβαιώνεται πως τα δύο παιδιά είναι μαζί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Ακόμα ένα στοιχείο που ενισχύει τις φήμες που θέλουν να είναι ζευγάρι

Ακόμα ένα στοιχείο εντοπίστηκε που ενισχύει τις φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή να είναι το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ.

Μετά τον γάτο του Ίαν που είδαμε στο video της Μαίρης αλλά και την μπλούζα που η ίδια δανείστηκε από τον μουσικό, ακόμα ένα “στοιχείο” έρχεται που επιβεβαιώνεται η μεταξύ τους ερωτική σχέση.

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την Φωλιά των Κου Κου, αποκαλύφθηκε πως τα γυαλιά που φόρεσε σε ένα πρόσφατο βίντεο της η Μαίρη είναι τα ίδια με αυτά που φοράει ο Ίαν σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν μερικές μέρες.

«Δεν λέω τίποτα για τα γκομενικά μου που δεν νοιάζουν και κανέναν»

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή. Αφορμή στάθηκε η γάτα του καλλιτέχνη που έκανε την εμφάνιση της σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Μπορεί η παρουσιάστρια να χώρισε από τον Αιμιλιανό Σταματάκη εδώ και κάποιο διάστημα, ωστόσο, όπως φαίνεται έχει γυρίσει οριστική σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Όταν η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο, ρωτήθηκε για τις φήμες αυτές και αν ισχύουν ή όχι, δεν απάντησε "ναι" όμως ούτε και "όχι". Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Στο σπίτι τα γατιά είναι δύο. Η γελοιότητα η οποία νιώθω αυτή τη στιγμή ξεπερνάει και αυτόν τον φιόγκο. Να φανταστείς ότι δεν θα απαντήσω τίποτα. Αποκλείεται να πω τώρα κάτι. Πες εσύ ό,τι θέλεις, όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο σπίτι μου. Δεν λέω τίποτα για τα γκομενικά μου που δεν νοιάζουν και κανέναν».