Σε σχέση ο Απόστολος Ρουβάς - «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση ο Απόστολος Ρουβάς - «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος»

Ο τηλεοπτικός μάγειρας της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα. Ο Απόστολος Ρουβας, μεταξύ άλλων μίλησε για τις εντυπώσεις του στην τηλεόραση, αλλά αποκάλυψε και για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση.

«Το πρώτο σοκ το έπαθα στα demo που κάναμε μεταξύ μας γιατί ήταν η πρώτη μου επαφή με κάμερα. Αγχώθηκα. Στο πρώτο live ήταν τόσο μεγάλο το στρες που πέρασε και δεν ακούμπησε. Τη δεύτερη μέρα και μετά που κατάλαβα ότι θα το έχω στη ζωή μου κάθε μέρα, εκεί το κατάλαβα. Μ΄αρέσει γιατί έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο» ανέφερε για την τηλεόραση.

Η αποκάλυψη του Απόστολου Ρουβά πως είναι σε σχέση

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό», ανέφερε για πρώτη φορά μετά τις φήμες που τον ήθελαν μαζί με την Δανάη Μπάρκα.

Χώρισε λίγο πριν φτάσει στο γάμο ο Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς κάθισε στον καναπέ του «Dot» και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα του και πως υπήρξε ένα βήμα πριν τον γάμο.

Ο γνωστός σεφ, που αναφέρθηκε και στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μυστικά από το παρελθόν του χωρίς να διστάζει λεπτό.

Ο Απόστολος Ρουβάς είπε συγκεκριμένα:

«Ζω μόνος μου. Μια χαρά είναι η εργένικη ζωή. Σε γάμο δεν έχω φθάσει, αλλά έχω κάνει έναν αρραβώνα. Ήταν μια τυπική διαδικασία για να μετακινηθούμε και να μείνουμε μαζί. Ήμουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένος και είχα τέσσερα χρόνια σχέσης. Έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις».

Δείτε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Απόστολου Ρουβά στο Dot