Δημήτρης Κεχαγιάς για Σοφία Δανέζη: «Ο καθένας κάνει τη ζωή του»

Το παράπονο του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο «Μου χρωστάει έναν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς για Σοφία Δανέζη: «Ο καθένας κάνει τη ζωή του»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου μίλησε για τη σχέση του σήμερα με την Σοφία Δανέζη με την οποία γνωρίστηκαν στο Big Brother και πολλοί τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ο πρώην παίκτης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν βρέθηκε στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλια της.

Όσα είπε ο Κεχαγιάς για την Δανέζη και στη σχέση τους

«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε επίσης, το παράπονο που έχει από τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος νωρίτερα έκραξε τον Σάκη Τανιμανίδη. Είπε πως του έταξε να πιούν έναν καφέ. Με την σειρά του ο παρουσιαστής του απάντησε ότι όντως του χρωστάει έναν καφέ και του υποσχέθηκε ότι θα τον πιούν όταν εμβολιαστεί.

«Να μαθαίνετε στους γιους σας να σέβονται!»

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την βία τόσο λεκτική όσο και σωματική που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη. Το δικό του λοιπόν σχόλιο, θέλησε να κάνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την δική του άποψη, περί του συγκεκριμένου θέματος.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε instastory «Εκτός από το να λέτε στις κόρες σας να προσέχουν, πρέπει πάνω απ'όλα να μαθαίνετε στους γιους σας να σέβονται! Τα σέβη μου».

Δημήτρης Κεχαγιάς Instagram για καταγγελίες παρενόχλησης