Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Το νέο στοιχείο που «μαρτυρά» πως είναι ζευγάρι

Φαίνεται πως κάτι τρέχει όντως μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Το νέο στοιχείο που «μαρτυρά» πως είναι ζευγάρι

Όλο και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να βρίσκεται σε σχέση με τον Ίαν Στρατή. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, ωστόσο τα στοιχεία καθημερινά προδίδουν πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν με τη γάτα που εμφανίστηκε σε ένα από τα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη και από τότε ο κόσμος προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει τι είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή.

Η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, εντόπισε ένα ακόμα στοιχείο και συγκεκριμένα, μία καρέκλα γραφείου που φαίνεται σε αναρτήσεις και των δύο.

Το νέο στοιχείο που «μαρτυρά» τη σχέση του Ίαν Στρατή με τη Μαίρη Συνατσάκη

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη, μετά το χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη να είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή. Μπορεί σε δηλώσεις της να μην έχει απαντήσει στα ίσα, ωστόσο σε βίντεο της θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν, όταν σε βίντεο που είχε αναρτήσει η παρουσιάστρια στο Youtube, πίσω της φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα γατάκι, το οποίο δεν ήταν δικό της. Θαυμαστές λοιπόν και εκπομπές, ανακάλυψαν πως το γατί αυτό ανήκει στον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube απάντησε ξανά, έμμεσα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.