Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμα στους συνεργάτες της στο Pop Up

Βρέθηκε εκτός εκπομπής σήμερα

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμα στους συνεργάτες της στο Pop Up
News 22.04.2021 18:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η συνεργάτιδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Φωτεινή Πετρόγιαννη βρέθηκε σήμερα εκτός εκπομπής καθώς χρειάστηκε να περάσει μερικές ώρες στο νοσοκομείο. Η ίδια ωστόσο στηρίζει τους συνεργάτες και το έδειξε με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση.

«Η Φωτεινή μας λείπει πάλι σήμερα. Να στείλουμε τα περαστικά μας! Μην ανησυχείτε, δεν έχει κορωνοϊό, έχει κάτι άλλο, ελαφρύ, είναι μια χαρά και περιμένουμε πως και πως να γυρίσει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, στέλνοντας τα περαστικά στην συνεργάτιδά της.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Πετρόγιαννη από το νοσοκομείο

«Pop up και στο νοσοκομείο. Miss you guys», έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Φωτεινή Πετρόγιαννη νοσοκομείο

«Δεν μου αρέσει να θεωρούν ότι γυναίκες που δεν έχουν παιδιά είναι κάτι λιγότερο»

Το πρωί της Δευτέρας, η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγεία της της.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του Pop Up μέσα σε όλα αποκάλυψε πως βρίσκεται εδώ και 18 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα ήθελε να συνδυάσει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Αναφορικά με την ενδομητρίωση και το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να κάνει παιδιά είπε χαρακτηριστικά: “Έχω ενδομητρίωση και από πολύ σχετικά μικρή ηλικία, στα 27 περίπου που έκανα το πρώτο μου χειρουργείο ήξερα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην κάνω παιδί. Δεν είναι απόλυτο.

Ο γιατρός μου, μου είπε πως είναι καλό μέχρι τα 31 να έχω κάνει ένα παιδάκι. Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι πιέστηκα και είπα “πρέπει να κάνω παιδί στα 31″ αλλά μετά είπα ότι δε γίνεται να πιεστείς και να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι έτοιμη. Δε μου αρέσει να ακούω γυναίκες σήμερα, να θεωρούν ότι γυναίκες που δεν έχουν παιδιά είναι κάτι λιγότερο.

Γιατί εγώ να συνειδητοποιήσω ότι δε μπορώ και να πρέπει να πιστέψω ότι δε θα είμαι ολόκληρη, δε θα είμαι γεμάτη, δε θα είμαι γυναίκα; Όχι… To πρώτο μου χειρουργείο το βίωσα πολύ άσχημα… Μου έγινε συνήθεια, είναι κάτι που φεύγει και ξανάρχεται. Πρέπει να ζω με αυτό” κατέληξε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Φωτεινή Πετρογιάννη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Φωτεινή Πετρογιάννη: Συγκλονίζει για το bullying που δεχόταν από τις φίλες της - "Αναγκαζόμουν και φορούσα..."

Share