Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Άννα Βίσση στα 63 της - Τα έκανε ροζ

Εσείς πως την προτιμάτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Άννα Βίσση στα 63 της - Τα έκανε ροζ

Μετά το εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊού, η Άννα Βίσση αποφάσισε να κάνει και μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Το ξανθό, η επιτυχημένη τραγουδίστρια το έχει πολλά χρόνια και με αυτό το στιλ την έχουμε συνηθίσει όλοι μας.

Μπορεί να είναι 63 χρονών, ωστόσο διατηρεί ένα απίστευτο στιλ που πολλές θα ζήλευαν να έχουν. Για αυτό και το συγκεκριμένο χρώμα που έκανε στα μαλλιά της, μπορεί άνετα να το υποστηρίξει.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση με το νέο look στα μαλλιά της

Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με... ροζ μαλλιά!

Άννα Βίσση ροζ μαλλιά

«Γουστάρω Βίσση, η Βανδή δεν σέβεται τη μουσική μας»

Ο ράπερ Madclip μίλησε στην εκπομπή After Dark για την μουσική του και δεν δίστασε να αναφερθεί στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μου έχει κάνει κάτι η γυναίκα, αλλά βλέπω τον τρόπο που μιλάει για την trap σκηνή και δείχνει ότι δεν τη σέβεται. Είναι σα να λέει ότι η μουσική μας είναι για παιδάκια, το σνομπάρει, δεν νιώθω ότι το βλέπει καλά. Είχαν βγει στο Just και είχαν πει το Caliente.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρθηκε στο τραγούδι, είπε “ο Θεός να το πει τραγούδι”. Γιατί να το πεις αυτό; Σεβάσου τον καλλιτέχνη και τέλος, προχώρα. Αυτά δεν μου αρέσουν εμένα. Μου αρέσει να σεβόμαστε, τη μουσική γενικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Madclip.